fbpx
“π•Ώπ–π–Šπ–ž π–ˆπ–†π–’π–Š π–”π–šπ–™ 𝖔𝖋 π–™π–π–Š π–’π–Žπ–˜π–™ 𝖔𝖓 𝖆𝖓 π–Žπ–ˆπ–ž π–œπ–Žπ–“π–‰, 𝖆𝖓𝖉 π–‹π–—π–”π–Ÿπ–Š π–™π–π–Š 𝖇𝖑𝖔𝖔𝖉 𝖔𝖋 π–œπ–Šπ–†π–π–Šπ–— π–’π–Šπ–“.”
SkΓ₯l! Tyr!
On an alternative timeline we explored the Dark Ages,
One small village held out against the invaders….
Amidst the sounds of joyous laughter, the scent of feasting, and the thunderous echoes of our celebrations, we stood united, bound by the spirit of kinship and the desire to create cherished memories.
Vikings, shield maidens, warriors, and clansmen descended upon Valhalla (Rusty Hook) to kindle the fires of camaraderie and to celebrate the 3rd biennual Viking Thing! βš”οΈπŸŒž

AlterEgos Events delivered another exceptional alternative experience, raising the alehorn to those passed, paying tribute to the forefathers, and revelling in a day that created magic, right in the West Rand.

In every corner there were wonders to be seen and experienced. From tossing axes and throwing spears to experiencing birds of prey and mini-monsters up close, guests were able to go on wild adventures with epic Dungeons & Dragons campaigns; partake in the Viking Quest, and leave tribute notes to those who have crossed into Valhalla.

The village market offered up all manner of incredible crafts and wares, competition was hot in the Viking Vestment Costume Contest, beards were measured,Β  arrows were shot and chilli infused mead was chugged.

Legion Live provided the soundtrack for our day with deep and ominous Norse sounds reverberating around the venue, adding a new dimension to the ambiance.

A firm favourite on the AlterEgos calendar, A Viking Thing (conceptualised by the two mad minds behind the brand) 2023 event was certainly one for the history books.

So, until we meet again on the battlefield of festivity, we remain forever grateful for your presence, and we salute you, dear friends, with hearts full of gratitude and Viking pride.

SkΓ₯l!